Zoek op deze website:

Nieuws:

Te koop: Aardbeien trayplanten

Regio Gelderland: Diverse aardbeien trayplanten van de doordragers Fav … »

Fruitmasters´ aandacht voor duurzaamheid beloond met ISO 14001:2015 certificaat

Fruitmasters ontving gisteren het milieucertificaat ISO 14001. Fruitma … »

Fruitmasters investeert in kernactiviteiten voor leden

De Coöperatie Koninklijke FruitmastersGroep U.A. heeft donderdag 21 a … »
Buitendienst

Fruitmasters is van mening dat een goed contact met haar telers de basis is voor een gezonde samenwerking. Daarom heeft Fruitmasters buitendienstmedewerkers (= relatiebeheerders) in dienst, die samen met het aanbodsteam ervoor zorgen dat telers begeleid worden bij en geïnformeerd worden over de afzet van hun product.

Buitendienstmedewerker
De buitendienstmedewerker fungeert als brug tussen de teler en Fruitmasters. Hij is het aanspreekpunt; vragen en problemen van telers komen als eerste bij hem terecht. Hij zorgt er vervolgens voor dat deze bij de juiste afdeling terechtkomen. De relatiebeheerder begeleidt telers bij de afzet, geeft een eerste beoordeling over de kwaliteit, moet bekend zijn met de afzetwensen van de teler en met de mogelijkheden binnen Fruitmasters. Daarnaast is de relatiebeheerder op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Fruitmasters en moet deze ook kunnen uitleggen aan de teler.

Aanbodsteam
Het aanbodsteam is verantwoordelijk voor de invulling van de dagelijkse orders van de commerciële tak Fruitmasters Holland. Hiervoor is een nauw contact tussen Fruitmasters Holland enerzijds en de relatiebeheerder anderzijds onontbeerlijk. Met de relatiebeheerder wordt gewerkt aan een betere beschikbaarheid van het product en een efficiënte invulling van de orders gedurende het seizoen. De inventarisatie van het aanbod van zowel hardfruit als zachtfruit speelt een belangrijke ondersteunende rol. Zijn er problemen in de aanvoer, in de kwaliteit, de sortering of de verpakkingen? Aanbod lost het op. De aanbodsmanager is de spil, die moet zorgdragen dat iedere dag de orders op tijd zijn ingevuld en naar tevredenheid van telers en Fruitmasters Holland worden afgehandeld.