Zoek op deze website:

Vakantiekrachten m/v

 

Ben jij op zoek naar werk voor de komende zomervakantie? Wij zoeken scholieren of studenten die ons komen ondersteunen. Ben jij niet bang de handen uit de mouwen te steken en pak jij werk snel op? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vakantiekrachten m/v 

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag op onze afdeling Expeditie of Fustcentrum bij FruitMasters in Geldermalsen. De taken bestaan uit het laden en lossen van producten, het opslaan van aangevoerde producten en het verzamelen van orders. De werktijden liggen tussen 06:00 en 18:00 uur, ook op zaterdag. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het bus- en treinstation ligt op loopafstand.

 

De gezonde combinatie

Je bent:

Over ons
FruitMasters is een coöperatie van ruim 400 fruittelers die als afzetorganisatie Nederlands kwaliteitsfruit direct van de bron levert aan eindafnemers in binnen- en buitenland. FruitMasters is een facilitair en logistiek centrum voor koeling, sortering en verpakking van fruit. Kijk voor meer informatie over FruitMasters op: www.fruitmasters.nl.

Reactie

Voor vragen kun je contact opnemen met P&O, telefoonnummer 0345-578308. Jouw motivatie en CV kun je richten aan P&O, via het online sollicitatieformulier.